Dizzow


fotograaf onbekend

DizzowDynamiscH (1985) is al van jongs af aan bezig met het schrijven van teksten en is
geïnteresseerd geraakt in hiphop als muziekstroming, maar ook als lifestyle. Uit zijn groeiende liefde hiervoor heeft hij hier de afgelopen jaren nog meer de focus op weten te leggen. Denk hierbij aan het performen op verschillende podia, deelname aan spoken word events en andere hiphop-gerelateerde zaken.
In zijn muziek en teksten is terug te horen dat hij een brede muzieksmaak heeft en dat hij interesse heeft in gevarieerde onderwerpen. Zo weet hij maatschappijkritische onderwerpen of visie op zelfontwikkeling af te wisselen met hele luchtige zaken, zoals dagelijkse gebeurtenissen of het bouwen van een feestje. Je kan er veel over zeggen maar beter luister je zelf. Met producer Jeejaa vormt mc DizzowDynamiscH al jaren een muzikaal duo genaamd ‘Swenkt Uit’ en op deze manier weten zij met continuïteit tracks te maken. Onder deze naam hebben de twee ook regelmatig samengewerkt met enkele andere talentvolle artiesten uit de omgeving. Zo hebben ook Driftig (mc), Henning (mc en beatmaker) en DJ Censor deelgenomen aan deze formatie en hebben zij meerdere succesvolle optredens op hun naam staan. Onder de naam Swenkt Uit hebben Jeejaa en Dizzow 3 volwaardige albums gemaakt en features op een paar projecten van anderen gedaan, waar op de ontwikkeling van zowel Dizzow als Jeejaa duidelijk terug te horen is.

Lees verder >

Bezetting

Daniel (onbekend) raps Sinds onbekend


Reageren

Naam:
E-mail *:
Bericht:
* Let op, je e-mail adres wordt NIET op de website afgebeeld!
Wij willen dit alleen weten om contact met je op te kunnen nemen.

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst bij deze band.

Stijl: hiphop
Vanaf: onbekend - nu
Hits: 5282
 
Toegevoegd: 07-02-2008 11:49
Bijgewerkt: 19-08-2013 22:05

mail ons over
Dizzow!Share |


Discografie

Volledige discografie >


Fotos

Posters

Alle posters >


Web

http://www.dizzowdynamisch.nlhttp://http://http://www.youtube.com/watch?v=WBWiDaQFmwIhttp://https://www.facebook.com/dizzow.swenkeverthttp://dizzowdynamisch.bandcamp.com/


Gerelateerd