Lavalu


fotograaf onbekend

...dt is waar het om draait. Duo Marielle Woltring (piano/zang) en Yonga Sun (drums) zijn met gastmuzikant Oene van Geel (viool) vrije radicalen die muzikaal gooi- en smijtwerk verrichten; van pompende jazzrock tot hartverscheurende ballades. De grootmeesters van weleer draaien zich om in hun graf, maar boven de aarde spettert het!

LAVALU's eerste voltallige concert op het Juttersfestival 2005 was mede door hun 'lef' en 'bijzondere en oorspronkelijke aanpak' goed voor de eerste prijs. Dit bracht het energieke drietal naar hun eerste radio optreden voor NCRV's Volgspot in november van dat jaar. In de tussentijd speelden ze op verschillende jazz- en poppodia en tourden zij mee in de Popronde. Hun muziek is dan ook een mix van pop, jazz, rock en zelfs triphop. LAVALU bestaat uit een zingende actrice en twee zeer bijzondere musici (Yonga en Oene zijn beide winnaars van de Solistenprijs op de Dutch Jazz Competition) waardoor sterke performance en muzikaliteit van topniveau samensmelten. Klaar om te knallen en met liefde gesmeed brengen wij u: LAVALU!

Lees verder >

Bezetting

Marielle Woltring toetsen, zang Sinds onbekend
Yonga Sun drums Sinds onbekend
Miquel Boelens saxofoon Sinds onbekend


Reageren

Naam:
E-mail *:
Bericht:
* Let op, je e-mail adres wordt NIET op de website afgebeeld!
Wij willen dit alleen weten om contact met je op te kunnen nemen.

Reacties

Door: Dirck Op: 01 2017 om 20:53

Wordt hoog tijd om dit eens bij te werken. Marielle heeft niet stil gezeten de afgelopen 10 jaar. Cd's "Hope or Liquid Courage" en "Fighting Wildfires" uitgebracht. Vele optredens in theaters, cafe's en huiskamers. Samenwerking met Gerhardt als "1st of June". Muziek gemaakt voor theaterspektakel "Pauperparadijs". Later dit jaar een nieuwe cd "Solitary High" met bijbehorende theatertour.


Stijl: pop
Vanaf: onbekend - nu
Hits: 5776
 
Toegevoegd: 14-09-2005 13:35
Bijgewerkt: 11-06-2008 13:31

mail ons over
Lavalu!Share |


Discografie
Fotos

Posters

Alle posters >


Web

http://www.lavalu.nlhttp:// http://www.myspace.com/lavalu http://nl.youtube.com/user/Lavalumusic


Gerelateerd