Jaybeez


fotograaf onbekend

Toen Jaap en Juliette elkaar onmoetten op het conservatorium hadden ze niet kunnen voorzien, dat ze samen een duo zouden vormen.

Juliette zat al midden in haar studie aan de dansacademie, toen zij besloot iets met zang te gaan doen. Ze was toen 19 jaar oud, maar had wel eens in een bandje gezongen en dat sprak haar zodanig aan, dat ze helemaal overstag ging. Naast haar grote droom om ballerina te worden groeide dus ook de liefde voor muziek. Een optelsom van die beide liefdes was natuurlijk de wens om het musicaltheater in te gaan!

Ondertussen was Jaap gitaar gaan studeren (ondanks zijn eigenlijke voornemen om leraar te worden, net zoals zijn vader). Op het moment dat hij besloot een diploma te halen, was er geen weg terug meer; Jaap was gemaakt voor de muziek!

Tijdens die jaren in het conservatorium ontmoetten Jaap en Juliette elkaar best wel eens. Maar het was meer een vriendelijk hallo in de kantine tussen het ‘muziekstudentje’ en de ‘dansmiep’ dan een echte vriendschap. Tot het moment dat Jaap eindexamen ging doen. Hij had Juliette al eens horen zingen en vroeg of ze zin had om een Tuck & Patty song te doen met hem. Zo begon de geschiedenis van Jaybeez.

Lees verder >

Bezetting

Jaap Berends gitaar Sinds onbekend
Juliette Berends zang Sinds onbekend


Reageren

Naam:
E-mail *:
Bericht:
* Let op, je e-mail adres wordt NIET op de website afgebeeld!
Wij willen dit alleen weten om contact met je op te kunnen nemen.

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst bij deze band.

Stijl: Pop
Vanaf: 1996 - nu
Hits: 4595
 
Toegevoegd: 25-11-2003 18:16
Bijgewerkt: 05-03-2015 20:37

mail ons over
Jaybeez!Share |


Discografie
Web

http://www.jaybeez.nlhttp://


Gerelateerd