Trolleys, de


fotograaf onbekend

2001. Arnhemse Meisjes, wie kent ze niet? Arnhemse Meisjes, wie lust ze niet!

Begin 2000 hebben vier Arnhemse jongens zich verenigd in de band de Trolleys en proberen zij als muzikale smaakmakers het succes en de bekendheid van de Arnhemse Meisjes te evenaren.

De Trolleys zijn opgericht door vader & zoon van der Lee. Vader Joop (63) heeft een rijk verleden als amateur-toneelspeler en cabaretier en vele malen op de planken gestaan om zijn zelf geschreven teksten en liederen ten gehore te brengen. Nadat Joop's vaste muzikale begeleider aan plankenkoorts was bezweken besloot hij zichzelf op accordeon te begeleiden.

Zoon Jeroen (35) is ter wereld gekomen met een enorme muzikale geldingsdrang. Om hieraan ruimte te geven speelde hij vanaf zijn prille jeugd als bassist, gitarist en zanger in diverse punk-bands met klinkende namen. Wat te denken van Splatch, Bloody Amira & the objects, Aapies kijken of The Daltons, om er een paar te noemen? Met The Harries beleefde Jrorn zijn grootste muzikale successen. Er zijn vele optredens gegeven, o.a. in Paradiso, Amsterdam. LP's en CD's zijn uitgebracht en The Harries hebben door Europa getoerd. Jeroen is inmiddels getrouwd met mediterrane Roberta. Zij wist jaren geleden als idiote Harrie-fan Jeroen's aandacht te trekken tijdens een optreden, ergens in Zuid-ItaliŽ. Inmiddels is Roberta een Arnhems Meisje geworden en het levendige aandenken aan de avond van het bewuste optreden, ergens in Zuid-ItaliŽ, heet Elisa.

Lees verder >

Bezetting

Joop Lee, van de zang, accordeon Sinds 2000
Jeroen Lee, van de gitaar, zang Sinds 2000
Hans Blanken drums Sinds 2000
Hans Patrick Zimmerman bas Sinds 2000


Reageren

Naam:
E-mail *:
Bericht:
* Let op, je e-mail adres wordt NIET op de website afgebeeld!
Wij willen dit alleen weten om contact met je op te kunnen nemen.

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst bij deze band.

Stijl: Pop
Vanaf: 2000 - nu
Hits: 5003
 
Toegevoegd: 09-12-2003 12:12
Bijgewerkt: 09-04-2008 16:16

mail ons over
Trolleys, de!Share |


Posters
Web

http://


Gerelateerd