Pillow

Pillow is geboren in het najaar van negentienvijfennegentig. Pillow is een Arnhemse/Nijmeegse kruising en bestaat uit: Daan, Frank, (Se)bas(tiaan) en Emile. Pillow maakt muziek die we zelf moeilijk te typeren vinden, maar eventueel lijkt het een beetje op underground-pop-rock. Naast covers maken wij ook echte eigen nummers.

Daan Leyenaar, de voormalige drummer van de Hairdo's (die toen nog anders heetten), zingt sinds de band bestaat en schrijft onze teksten. Zijn inspiratiebronnen zijn onder andere de Go-betweens, Tim Buckley, King Crimson en Patty Smith.

Frank van Asperen is actief geweest in Sjakie en de Smokers. Deze Drumroker is beinvloed door de Smashing Pumpkins, Pavement, Chris Whitley en door Daniel L. Emiel Aben schaamt zich ervoor dat hij al zeven jaar gitaar speelt. Hij heeft gespeeld in TSB en Out of Cake en speelt nu nog in The Four Roses en in Turtlesoup. Zijn inspiratiebronnen zijn Faith No More, Metallica, Skyclad en Bruce Springsteen. Sebastiaan Haemers heeft gespeeld in Collywobbles en net als Frank in Sjakie en de Smokers. Deze geboren Groninger is geinspireerd door de Chili Peppers, Cure, Pixies en NoMeansNo.

Lees verder >

Voormalige bezetting

Daan Leyenaar zang Van 1995 tot
Frank Asperen, van drums Van 1995 tot
Emile Aben gitaar Van 1995 tot
Sebastiaan Haemers bas Van 1995 tot


Reageren

Naam:
E-mail *:
Bericht:
* Let op, je e-mail adres wordt NIET op de website afgebeeld!
Wij willen dit alleen weten om contact met je op te kunnen nemen.

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst bij deze band.

Stijl: Rock
Vanaf: 1995 - onbekend
Hits: 2994
 
Toegevoegd: 05-12-2003 15:22
Bijgewerkt: 09-04-2008 14:35

mail ons over
Pillow!Share |


Posters
Web

http://


Gerelateerd